Welkom!

Leuk dat je wilt meekijken hoe wij ons SIPS huis aan de Biedonk 5 in Hilvarenbeek gaan realiseren.

We hebben voor deze vorm gekozen omdat het op de eerste plaats gemakkelijker is om veel mensen te bereiken maar vooral omdat wij nu enige ervaring hebben met zelfbouwen en deze keer bewust een energiezuinige woning willen gaan bouwen. Energiezuinig wil niet alleen zeggen: warmtepomp, isolatie, driedubbelglas en een aantal zonnepanelen. Er komt nog veel meer bij kijken.

Het gaat vaak om kleine details waar je zeker als zelfbouwer aandacht aan kunt geven voor het optimale resultaat. Natuurlijk is het ook zo dat je als zelfbouwer aan het eind veel voldoening hebt van het mooie resultaat. We proberen jullie mee te nemen in onze keuzes, problemen en oplossingen. Voel je vrij om eventueel vragen te stellen en/of te reageren. We proberen snel te reageren, maar je zult natuurlijk begrijpen dat de bouw van het huis onze prioriteit heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *