16. Spuiten plafonds benedenverdieping

Zo zie je maar….Telkens hebben we ons uit de naad gewerkt om deadlines te halen. Vorige keer heb ik aangegeven dat de volgende deadline het plaatsen van de keuken zou zijn. Nou die deadline zouden we dus niet gehaald hebben. Te veel werk en te weinig tijd (ingepland!!!). Afgelopen vrijdag kwam onverwacht een voor ons verlossend telefoontje van de keuken leverancier. Of we in konden stemmen het verplaatsen van de montage naar week 51 (18-22 dec).
Huh wat….Yesss….natuurlijk OK…..Pfff. Reden: de Wave afzuigkap en lamp zouden pas op 12 dec geleverd kunnen worden. Die moeten als eerste gehangen worden voordat het werkeiland geplaatst wordt. We hebben nog net geen champagne opengetrokken haha.

Ineens kunnen we een groot aantal zaken in de juiste volgorde doen. Het blijft nog steeds doorwerken maar geen (deadline) stress. Bijkomend is er misschien nog een voordeel….. Voor de twee Wave gevallen moest ik een soort ‘kistje’ maken zodat de montage plaat (30cm diameter) fatsoenlijk tegen het plafond gemaakt kan worden. De plek waar die plaat moet komen is precies bij de overgang vlak plafond – dakschuinte. Aangezien de levering nog even op zich laat wachten lukt het misschien om i.p.v. een 30cm montageplaat een 12cm montageplaat te laten leveren. Ik moet dan nog steeds iets maken, maar het maakt dat een stuk subtieler dan de kist van 32x32x9,5 cm. We duimen nu dat we morgen bericht krijgen dat het gaat lukken.

I.p.v. gestrest het plaatsen van de keuken voor te bereiden hebben we vanaf vrijdag de gipswanden op de begane grond geschuurd als voorbereiding voor het behangen.
A.s. zaterdag wordt de trap geleverd en vandaag hebben we de trapopgang behangen. Morgen ga ik de enkele stukken van de slaapkamer behangen zodat donderdag de kledingkast geplaatst kan worden.
Woensdag wordt de trapopgang en een deel van de slaapkamer voor de eerste keer getext.  Dit gaat allemaal in de volgorde zoals het hoort. Voelt goed! 

Op 23 november zijn de plafonds mooi wit gespoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *