19. Domme Pech

De keuken is ook de lijst gezet van projecten met hindernissen. We moeten het plaatsen/monteren van de keuken nu helaas zelf uitstellen met minstens 4 weken. Reden? Ik ben van de kamersteiger gevallen toen ik bezig was om de vide boven het werkeiland klaar te maken om te behangen. We hebben uitgerekend dat we op 7 december moesten beginnen met de vide om alles af te hebben voor het plaatsen van de keuken op maandag 11 december. Dat is dus nu ff anders.
Zoals dat met een ‘bedrijfsongeval’ gaat is er ook nu sprake van onoplettend. Even niet scherp op de veiligheid. En dat is het binnen 1 sec gebeurd.
De kamersteiger schoof weg (viel om) en ik viel de andere kant op naar beneden. Vanaf 3,5m hoogte ben je in een oogwenk beneden.

Ik ben er, naar omstandigheden goed vanaf gekomen. Gat in achterhoofd (8 hechtingen), een lichte hersenschudding en 2 schrammen op m’n rug. Geen spierpijn, hoofdpijn of blauwe plekken. Ik lig nu bijna de hele dag plat en heb even tijd om dit te schrijven. Voorlopig effe niet klussen…….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *