20. Langzaam weer opstarten

Het gaat inmiddels een stuk beter. Op dinsdag 19 december zijn de hechtingen verwijderd en de dag daarna ben ik voorzichtig weer wat gaan doen. Ik heb het eerder ook al geprobeerd en kwam er heel snel achter waar de grens lag…..gewoon helemaal niets doen is effe het beste.
Twee dagen geleden dus wat eenvoudige dingen gedaan. Langzaam, niet te lang en lange pauzes. Is OK. Het geeft in ieder geval een gevoel dat ik iets kan doen. Alleen stilzitten en wandelen is het ook niet. Ik moest ook m’n schermtijd beperken anders krijg ik te veel prikkels. Ik merk dat het steeds beter gaat maar het zal zeker nog een week of 4 duren voordat het weer helemaal OK is. Gelukkig hebben we het monteren van de keuken uit kunnen stellen tot 15 januari 2024. De keuken is op 18 december wel geleverd en staat rustig te wachten in de leefruimte. Eerder heb ik al aangegeven dat het eerdere uitstel van de keukenmontage was vanwege het niet tijdig beschikbaar zijn van de Wave afzuigkap en lamp. Die zou 12 december geleverd worden maar die was er op 18 dec niet bij! Die hebben ze met pijn en moeite op 21 december geleverd. Het plaatsen had dus op 18 december helemaal niet gekund. Een geluk bij een ongeluk dus 🙂

Omdat we nu flink achterlopen met het afwerken van de wanden hebben ook we het schilderen van de binnendeuren met minstens 4 weken uitgesteld naar midden februari. Zoals het er nu uitziet zal het afmonteren van het sanitair ook verschoven gaan worden.  We gaan nu in stapjes de wanden verder afwerken zodat de interieurbouwer z’n kasten kan plaatsen.

Daarnaast zijn we ook bezig om de hobbyruimte verder af te werken. Daar is het plafond klaar en hebben we de grote behangtafel, voor het op lengte snijden van het glasvlies behang, opgesteld.  Komende dagen gaan we rustig beginnen aan de wanden van de bijkeuken en de badkamer.

Uiterlijk op 10 januari moeten we beginnen met de vide in de leefruimte zodat de keuken geplaatst kan worden. Tot die tijd blijf ik maar met 2 voeten op vaste grond…

Vanwege de aanhoudende regen wonen we tijdelijk aan het water…..

4 gedachten over “20. Langzaam weer opstarten”

  1. Ria en Toon van Zandvoort.

    Jeetje Leo, wat een pech allemaal. En wat heb je het er goed afgebracht met je vallen! Hoop dat je spoedig herstelt en je werkzaamheden weer op kunt pakken. Groetjes Ria en Toon.

  2. Ria en Toon van Zandvoort.

    Hallo Leo, al een tijdje geen update meer gehad. We zijn reuze benieuwd naar jullie vorderingen. Hopelijk loopt alles nog op rolletjes!! Groetjes Ria en Toon.

  3. Hoi Ria en Toon,
    Klopt dat de site ff niet bijgewerkt is. Ik ben 3 weken na m’n ongeval weer aan het werk gegaan met een aanloop (iets rustiger aan) van 3 dagen….Die vertraging gaan we niet inhalen maar we zijn weer volle bak aan het werk om vóór 1 april over te gaan. De begane grond is 80% klaar (verlichting hangen, elektra afmonteren, schilderen deuren en plaatsen en schilderen van de plinten), de verdieping is bijna behangen en wordt deze week van een eerste laag latexverf voorzien (± 200m2). Volgende week de 2e laag en dan de laminaat en de zaken die ook op de begane grond nog moeten gebeuren. Het is snel geschreven maar qua tijd wordt het nog een uitdaging. Maar we gaan ervoor. We proberen deze week de site bij te werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *